Пропускане към основното съдържание

BOPS: "Четат ли двама"







      Здравейте приятели, днес съм тук за да ви представя с малко закъснение от моя страна, поредната прекрасна и много специална кутия, а именно BOPS.
             През месец Юли, кутията направи 1 годинка, (ЧЕСТИТООО) и разбира се много, много БЛАГОДАРЯ на прекрасните Алекс и Райс, че всеки месец ни радват с тази прекрасна красота. Поради тази причина, кутията този месец е двойнааа!!!

 

   1. Специално изработена чаша с логото на "Четат ли двама".
       ✩ Обожавам я, сърце не ми дава да я ползвам за сутрешното си кафе, ( не ми се иска да я счупя, както съм със две леви ръце 😝 ) и затова вече е на рафта ми, при книгите и стой много красиво.
               
 





    2. Книгоразделител и Малка книжка-мостра с първа глава от новото българско фентъзи "Индор и Братството на Почти-пълната Луна" от Б. Н. Добрев.
        ✩ Супер подаръчета, които прекрасно допълват книгата, тъй като преди няколко дни си я взех и ме чака да я започна.




 
   
    3. Оригинален ключодържател "Перон 9 и 3/4".
        ✩ Благодаря Райс, ключодържателят е уникален и още същият ден беше на ключовете и толкова много му се радвам.






      4. Оригинални стикери от "Междузвездни войни" на Дарт Вейдър и още четири по-малки.
           ✩ Благодаря Алекс и на теб, баща ми много обича да гледа тази невероятна сага и той беше човека, който ми показа този свят на джедаи, принцеси и разбира се моят любимец
Джар Джар Бинкс.






     ✩ И сега дойде време и за книгите, ако трябва да бъда честна не се изненадах от избора на Алекс че е избрал книга на Джо Абъркромби, защото който следи канала им в youtube знае че Алекс беше говорил и даже горещо препоръча книга на точно този автор. А книгата е: "Внезапни завършеци" от Джо Абъркромби. ( издателство Colibri )
     ✩ А за избора на Райс, много се зарадвах че е сложила точно тази книга, от много време я гледам в instagram и бях чувала само хубави неща за нея и когато видях че вече я има и на българския пазар се зарадвах. Но наистина много се зарадвах когато я видях в кутията и че е избор на Райс. А книгата е: "До всички момчета, които съм обичала" от Джени Хан. (издателство Ибис) 





--- --- --- --- --- 








          ✩ Кутията "Четат ли двама" мога да я опиша с две думи невероятна и лична. Напълно в духа на Алекс и Райс и това че споделиха тяхната мечта със нас, че го правят вече цяла една година и всеки път кутията е по-хубава и по-хубава, е нещо много специално за мен. Искам да ви пожелая да бъдете все така вдъхновени да правите BOPS, да радвате както вас, (като я правите вие и вашите помагачи 😊 ) така и нас, защото както казах и предния месец, времето в което всеки един от нас получава тази прекрасна кутия е магическо и специално по-начин който само един книжен любител може да разбере.   БЛАГОДАРЯ ВИ, АЛЕКС И РАЙС!!! БЛАГОДАРЯ ВИ, "ЧЕТАТ ЛИ ДВАМА"!!! 

--- --- --- --- --- 


          Благодаря Ви, за отделеното време!!!  

Коментари

Популярни публикации от този блог

"Дъщерята на Лунната богиня" от Су Лин Тан

                                                         Здравейте,         Издателство: Artline Studios   Страници: 529   Цена: 27лв.  Искам да ви кажа, че каквото и да напиша за тази книга ще бъде малко, тя за мен е една от онези книги, които всичко ми хареса и не мога да се оплача от нищо. По-скоро искам повече и повече от този свят. Аз съм и лесен и труден читател. Лесен защото много теми са ми интересни и това, че тази история се развива в Китай и включва древна митология, беше основната причина да искам да я прочета. А колкото до труден читател - тук имам предвид мои си, индивидуални неща като например, че не обичам дълги безмислени обяснения на едно нещо в около 15 страници, прекалено дълги глави и някой път пък имам проблем с някой герой и т.н.  Историята на Син-ин е много пъстра, много трудна, но с времето се превръща в много силна героиня, точно каквито обичам. Израстнала на Луната с майка си Чан-ъ, която е Богиня, но в изгнание и Пин-ар вярната им прислужница, младото момиче

"Приключенията на Лиско в гората" от Борис Априлов

                                               Здравейте, приятели!                                  Издателство: Ракета                                  Страници: 152                                   Цена: 26,90лв. --- --- --- --- ---   АНОТАЦИЯ:      Лиско знае от майка си, че каквото и да му се случва, никога не бива да се отчайва. Ето защо, когато орелът Каменар го отвлича, симпатичният ни герой е мъничко уплашен, но и безкрайно удивен от новите хоризонти, които му се разкриват. Междувременно задружните животни от Тихата гора провеждат свое разследване с безброй неочаквани обрати, за да разплетат мистерията с изчезването на любопитното лисиче. С поредицата за приключенията на Лиско, Борис Априлов създава литературно съзвездие, достойно за компания на класики като „Мечо Пух“ и „Пипи Дългото чорапче“. Историите за лисичето, любими и на деца, и на възрастни, отново оживяват с твърди корици и цветни илюстрации, а „Приключенията на Лиско в гората“ е пъ

"Шепотът под вратата" от Т. ДЖ. Клун

                                                          Здравейте,                Издателство: Artline Studios    Страници: 438      Цена: 25лв. "Шепотът под вратата" ми разказа играта. Тази книга е едва втората, която ме разрева от сърце. Толкова, толкова емоции. В нея ще се запознаем с Уолъс Прайс, адвокат, коравосърдечен и пълен егоист. Докато един ден не умира, но тялом, а духом е все още сред хората макар, че не го виждат. И тогава се появяват прекрасните Мей, Хюго, Нелсън и Аполо. Те заедно с чайната "Харонов брод" са междинна спирка, преди починалият да се почувства готов за да продължи напред. И както всяко начало и това е трудно, както за Уолъс така и за лодкаря Хюго и компания.    Някъде след половината на историята, когато си е в разгара, така да се изразя, опредено мога да кажа, че Уолъс е тотално променен. С помощта на другите участници в историята, той разбира грешките си и намира начин да се поправи, дори и не директно. С помощта на Хюго, бившата съ